+31636208914 info@projectboks.nl
R

Meer dan 20+ top kwailteit  workshops

}

90% van onze klanten komt terug 

Werkzaam in Nederland en België 

Wij zijn CJP Cultuurkaart acceptant

Stencil graffiti workshop 

Erg creatief en helemaal van nu

Tijdens deze creatieve workshop maken we een portret schilderij d.m.v. stencils en graffiti. Het leuke van deze workshop is dat elke deelnemer aan het einde van deze lessenreeks een stoer schaduw portret gemaakt heeft van zijn of haar eigen foto. We starten de workshop met het maken van een foto, bewerken deze via Photoshop, snijden deze uit en spuiten deze op een canvas of t-shirt.

Programma

We starten de workshop met een korte introductie
Foto maken/kiezen
Stencil maken
Portret spuiten
Optioneel: video van activiteit laten maken

Boek een stencil graffiti workshop als:

CKV activiteit
Kinderfeestje
BSO activiteit
Vrijgezellenuitje
Teambuildingsactiviteit

Voor meer informatie, beschikbaarheid of boekingen

Cultuureducatie met kwaliteit!

Onze workshopleiders geven een kijkje in hun keuken van kunst en cultuur. Zij hebben een resultaatgerichte aanpak en trekken deelnemers uit hun schulp met enthousiasme en passie. Wij zorgen voor een leuke en leerzame ervaring die nog lang bij zal blijven. De deelnemers vallen van de ene in de andere verbazing. Wij horen vaak terug dat de deelnemers nooit hadden verwacht dat ze dit zouden kunnen. En nu ze het kunnen, krijgen ze er geen genoeg van! 

Waarom een workshop van Project BOKS?

Drukke kinderen, uitdagende pubers of onervaren volwassenen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Elke leeftijdsgroep heeft een passend programma welke altijd succesvol is. Onze docenten inspireren, motiveren én activeren jong en oud. Zelfs de meest lastige pubers weten wij te activeren.

U hoeft nergens heen

Over het algemeen komen wij bij u langs op locatie. Wij nemen alle benodigde materialen mee. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie.

Wij nemen de organisatie uit handen

Heeft u veel verschillende klassen of groepen? Dan maken wij o.a. een draaiboek voor u. In het geval van een CKV cultuurdag nemen wij de zorg van de gehele organisatie van uw evenement uit handen. Wij doen de inschrijven van de deelnemers en/of klassen. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie. De rest regelen wij. 

Wij zijn CJP Acceptant

Wij zijn Cultuurkaart acceptant. Dat betekend dat u onze diensten kunt financieren middels het CJP tegoed. Wij maken met uw gegevens de weborder aan. Na goedkeuring van uw kant is alles geregeld.

In heel Nederland en Vlaanderen

Wij geven workshops in heel Nederland en Vlaanderen. Wij komen langs op elke gewenste locatie en nemen daarbij al onze materialen.

Wij regelen uw locatie

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje of vrijgezellenuitje maar geen geschikte locatie? Wij regelen het voor u.

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media