+31636208914 info@projectboks.nl
R

Meer dan 20+ top kwailteit  workshops

}

90% van onze klanten komt terug 

Werkzaam in Nederland en België 

Wij zijn CJP Cultuurkaart acceptant

Rap workshop 

Ga de uitdaging aan tijdens een rap workshop en wordt een ware woordkunstenaar

Rap is niet alleen een populaire vorm van kunst. Het is goed voor de uitdrukkingsvaardigheid, maakt gevoelig liggende onderwerpen bespreekbaar en stimuleert creativiteit. Maar net zoals zingen kan rappen ook eng zijn. Onze workshopleiders zijn professionele rappers. Ze bezitten genoeg kunde om deelnemers de juiste tools te geven om een kwalitatief goede rap te laten schrijven. Als die rap dan ook nog eens goed klinkt en muzikaal klopt creëert dat verbazingwekkende momenten voor een deelnemer. En dát zorgt weer voor een berg zelfvertrouwen. Dit maakt onze rap workshops uitdagend, leuk én leerzaam.

Programma

We starten de workshop met een korte introductie
Uitleg over rap, ritme en schrijf techniek
Schrijven en oefenen
Optioneel: opnemen in onze mobiele studio
Optioneel: een videoclip schieten

Boek een rap workshop als:

CKV activiteit
Kinderfeestje
BSO activiteit
Vrijgezellenuitje
Teambuildingsactiviteit

Rappen met kinderen tot 12 jaar:

Voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar hebben we een speciale rap workshop ontwikkeld met het thema vriendschap en samenwerken. Aan de hand van onze zelfgemaakte kinderliedjes leren we kinderen rappen, zingen en zelfs dansen. De workshop is ook geschikt voor kinderen die nog niet kunnen schrijven. Deze kinderen leren we rappen via een dansje. Voor de leeftijdsgroep van 9 tot en met 12 jaar hebben we een programma waarin ze zelf een rap gaan schrijven. Deze workshop kan uitgebreid worden met een opname in onze mobiele studio en een videoclip.

Rap als onderdeel van een CKV cultuurdag:

Onze specialiteit is het organiseren van CKV cultuurdagen waarbij leerlingen kennismaken met verschillende kunst disciplines. De workshop rap is vaak een onderdeel van zo’n dag. Een CKV cultuurdag start over het algemeen met een voorstelling en een gezamenlijke warming up. Hierna volgen de leerlingen verschillende soorten workshops in een workshopcarroussel. Deze kunnen we geheel naar uw wensen invullen. Aan het einde van de dag presenteren de deelnemers hun geleerde kunsten aan elkaar.

Rappen tijdens een teamuitje:

Rappen is ook doeltreffend tijdens activiteiten voor volwassenen. Heeft u iets te vieren, neemt u afscheid van een collega of organiseert u een teambuildingsactiviteit? Wij zorgen voor een leuke middag of avond waarbij iedereen uitgedaagd worden om de rapper in zich los te laten. Wilt u als teamleider op een ludieke wijze een boodschap overbrengen? Ook daar leent onze workshop rap zich prima voor. Neem gerust eens contact op voor de mogelijkheden.

Waarom een rap workshop van Project BOKS?

Drukke kinderen, uitdagende pubers of a-muzikale volwassenen
Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van rap workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Elke leeftijdsgroep heeft een passend programma welke altijd succesvol is. Onze docenten inspireren, motiveren én activeren jong en oud. Zelfs de meest lastige pubers weten wij aan het rappen te krijgen.
U hoeft nergens heen
Over het algemeen komen wij bij u langs op locatie. Wij nemen alle benodigde materialen mee. Het enige dat wij nodig hebben is een stroompunt, tafels en stoelen.
Wij nemen de organisatie uit handen

Heeft u veel verschillende klassen of groepen? Dan maken wij o.a. een draaiboek voor u. In het geval van een CKV cultuurdag nemen wij de zorg van de gehele organisatie van uw evenement uit handen. Wij doen de inschrijven van de deelnemers en/of klassen. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie. De rest regelen wij. 

Voor elk evenement een ander thema
Heeft u een specifiek themafeest? U kunt ons een rap op maat laten schrijven of tijdens de workshop thematisch aan de slag gaan met uiteenlopende onderwerpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een afscheidsrap of een jubilea-rap. Of wat dacht u van een teamrap om het teamgevoel te versterken?
Wij zijn CJP Acceptant
Wij zijn Cultuurkaart acceptant. Dat betekend dat u onze diensten kunt financieren middels het CJP tegoed. Wij maken met uw gegevens de weborder aan. Na goedkeuring van uw kant is alles geregeld.
In heel Nederland en Vlaanderen
Wij geven workshops rap in heel Nederland en Vlaanderen. Wij komen langs op elke gewenste locatie en nemen daarbij al onze materialen mee zoals onze mobiele studio, camera’s, lampen en rookmachines.
Wij regelen uw locatie
Wij zijn een servicegericht evenementenbureau. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje of vrijgezellenuitje maar geen geschikte locatie? Wij regelen het voor u.

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau

Project BOKS is een servicegericht evenementenbureau op het gebied van kunst- en cultuureducatie. Sinds 2011 houden wij ons bezig met het organiseren van evenementen en workshops binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Wij geloven dat alle kinderen, jongeren en volwassenen waardevolle talenten bezitten welke wij willen openbaren aan hen. Daarnaast streven wij ernaar om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk uit handen te nemen op het gebied van organisatie en planning. 

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media