+31636208914 info@projectboks.nl
R

Meer dan 20+ top kwailteit  workshops

}

90% van onze klanten komt terug 

Werkzaam in Nederland en België 

Wij zijn CJP Cultuurkaart acceptant

Graffiti workshop 

Een graffiti workshop is creatief, uitdagend en erg populair onder de jeugd

Graffiti is een kunstvorm die wordt uitgevoerd door met spuitbussen of andere materialen figuren en/of teksten op bijvoorbeeld muren te plaatsen. Wanneer u een graffiti workshop boekt gaan de deelnemers aan de slag met professionele spuitbussen en leren zij de basistechnieken van het maken van een “piece”. Onze workshopleider leert de deelnemers hoe zij hun naam, initialen of andere vormen neer te spuiten. Deze workshop graffiti is ontzettend populair en aan te passen op elk niveau.

Programma

We starten de workshop met een korte introductie
Uitleg over materialen en spuittechnieken
Uitleg over kleurgebruik
Uitleg over typografie
Het maken van een graffiti kunstwerk

Boek een freestyle basketbal workshop als:

CKV activiteit
Kinderfeestje
BSO activiteit
Vrijgezellenuitje
Teambuildingsactiviteit

Voor meer informatie, beschikbaarheid of boekingen

Een graffiti workshop als onderdeel van een CKV cultuurdag:

Onze specialiteit is het organiseren van CKV cultuurdagen waarbij leerlingen kennismaken met verschillende kunst disciplines. De graffiti workshop is vaak een onderdeel van zo’n dag. Een CKV cultuurdag start over het algemeen met een voorstelling en een gezamenlijke warming up. Hierna volgen de leerlingen verschillende soorten workshops in een workshopcarroussel. Deze kunnen we geheel naar uw wensen invullen. Aan het einde van de dag presenteren de deelnemers hun geleerde kunsten aan elkaar.

Waarom een graffiti workshop van Project BOKS?

Drukke kinderen, uitdagende pubers of volwassenen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Elke leeftijdsgroep heeft een passend programma welke altijd succesvol is. Onze docenten inspireren, motiveren én activeren jong en oud. Zelfs de meest lastige pubers weten wij te activeren.

U hoeft nergens heen

Over het algemeen komen wij bij u langs op locatie. Wij nemen alle benodigde materialen mee. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie.

Wij nemen de organisatie uit handen

Heeft u veel verschillende klassen of groepen? Dan maken wij o.a. een draaiboek voor u. In het geval van een CKV cultuurdag nemen wij de zorg van de gehele organisatie van uw evenement uit handen. Wij doen de inschrijven van de deelnemers en/of klassen. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie. De rest regelen wij. 

Wij zijn CJP Acceptant
Wij zijn Cultuurkaart acceptant. Dat betekend dat u onze diensten kunt financieren middels het CJP tegoed. Wij maken met uw gegevens de weborder aan. Na goedkeuring van uw kant is alles geregeld.
In heel Nederland en Vlaanderen

Wij geven graffiti workshops in heel Nederland en Vlaanderen. Wij komen langs op elke gewenste locatie en nemen daarbij al onze materialen mee.

Wij regelen uw locatie

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje of vrijgezellenuitje maar geen geschikte locatie? Wij regelen het voor u.

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau

Project BOKS is een servicegericht evenementenbureau op het gebied van kunst- en cultuureducatie. Sinds 2011 houden wij ons bezig met het organiseren van evenementen en workshops binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Wij geloven dat alle kinderen, jongeren en volwassenen waardevolle talenten bezitten welke wij willen openbaren aan hen. Daarnaast streven wij ernaar om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk uit handen te nemen op het gebied van organisatie en planning. 

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media