+31636208914 info@projectboks.nl

Project BOKS

De leukste workshops, CKV activiteiten, vrijgezellenuitjes, teamuitjes en meer!

Creatief & inspirerend

Ons doel is dat u na het volgen van onze workshops daadwerkelijk iets nieuws heeft geleerd

Leuk voor alle leeftijden

Al onze workshops worden afgestemd op leeftijd, niveau en gelegenheid

Méér dan een eenmalige belevenis!

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw zelfvertrouwen een boost krijgt

Kwaliteit workshops

Wij werken alleen met de leukste én beste workshopleiders van Nederland

Kunst en cultuureducatie van nu

Al onze workshops zijn modern en sluiten aan op de belevingswereld van nu!

Graffiti workshop 

Stap in de wereld van de moderne kunst met de populaire graffiti workshop

Graffiti is een kunstvorm die wordt uitgevoerd door met spuitbussen teksten en tekens op bijvoorbeeld muren te plaatsen. Als u een graffiti workshop boekt gaan de deelnemers aan de slag met professionele spuitbussen en maken een eigen graffiti “piece”. Graffiti is ontzettend populaire omdat het modern is en pas bij de jongerencultuur. Het is leuk voor iedereen, of je nou jong of oud(er) bent, iets leuks wilt organiseren voor een teamuitje of een leerzame CKV activiteit zoekt, een graffiti workshop is altijd doeltreffend.

Programma & leerdoelen CKV

Een graffiti workshop start met een korte introductie over het ontstaan van graffiti. De deelnemers krijgen uitleg over de materialen en spuittechnieken. Onder begeleiding van een workshopleider zal er een voorbeeld graffiti “piece” gemaakt worden. Hierbij krijgen de deelnemers uitleg over kleurgebruik, typografie en de mogelijkheid gevoel te krijgen met het spuiten. Als iedereen het juiste gevoel te pakken heeft gaan ze zelf aan de slag met hun eigen kunstwerk.

Een graffiti workshop is niet alleen erg leuk maar ook erg leerzaam. Er kunnen verschillende leerdoelen, thema’s, doelstellingen en competenties aan de graffiti workshop worden toegevoegd. Denk aan inzicht in kleurnuances en kleurcontrasten. De gevoelswaarde van kleuren (vrolijke, sombere, koele, warmer), ruimtelijk inrichten of samenwerken aan een kunstwerk. Hiermee kan een graffiti workshop een waardige toevoeging worden op de huidige CKV of tekenlessen.

Benodigdheden

Een buitenruimte of zeer goed geventileerde binnenruimte Wij nemen alle materialen mee (spuitbussen, bescherming zoals mondkapjes en handschoenen en houten panelen)

Tarieven

U boekt een graffiti workshop vanaf 225 euro. Dit is inclusief reiskosten en exclusief materiaalkosten. Bij afname van meerdere workshops op één dag hanteren wij korting. Graffiti workshops voor kinderen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van 21% BTW. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Waarom u bij ons boekt

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring Wij hebben professionele workshopleiders 90% van onze klanten komt terug Wij zijn CJP cultuurkaart acceptant Wij komen langs bij u op locatie Werkzaam in Nederland en België

CJP Cultuurkaart

Wij zijn erkend als officieel acceptant van de CJP Cultuurkaart. Dat betekend dat u deze graffiti workshop gedeeltelijk of geheel kunt financieren vanuit uw CJP budget.

Bestel een graffiti workshop

Boek deze workshop

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media