+31636208914 info@projectboks.nl
R

Meer dan 20+ top kwailteit  workshops

}

90% van onze klanten komt terug 

Werkzaam in Nederland en België 

Wij zijn CJP Cultuurkaart acceptant

CKV Cultuurdag: Inspireren, motiveren en activeren!

Kunst is een beleving, wij bieden die ervaring! Tijdens een cultuurdag gaan leerlingen verschillende workshops volgen tijdens een workshopcarrousel. Dit maakt dat het een bruisende dag is waar leerlingen nieuwe ervaringen opdoen, talenten ontdekken en zich ontwikkelen!

 

Een CKV cultuurdag van Project BOKS kenmerkt zich door een aantal punten. Wij nemen voor u de zorg uit handen en organiseren de gehele CKV cultuurdag tot in de puntjes. Wij zorgen voor al de benodigde materialen, maken een draaiboek, regelen de inschrijving van de deelnemers/klassen in de gekozen workshops. Wij zijn gewoonweg goed in wat we doen en schamen ons niet om daarvoor uit te komen. Wij werken met inspirerende workshopdocenten die alle type jongeren kunnen inspireren, motiveren en activeren.

 

Programma & tijdsduur
In de aula, de gymzaal of op het schoolplein wordt de toon van de CKV cultuurdag gezet met een energieke en interactieve voorstelling en warming up van de workshopdocenten. Onze docenten zijn getraind om er een interactieve en spectaculaire show van te maken. Hierna worden de leerlingen verdeeld en gaan zij verschillende workshops volgen. Aan het einde van de dag komt iedereen weer samen in de aula, de gymzaal of op het schoolplein om de geleerde kunsten te tonen aan de andere deelnemers, docenten of ouders.

Vast team

Wij onderscheiden onszelf door een vast team welke regelmatig samen oefent. De show wordt elke 3 maanden aangepast op de trends die dan gelden. Het team bestaat uit gespecialiseerde en enthousiaste docenten. Zij hebben de juiste didactische vaardigheden om iedereen te activeren. Met iedereen bedoelen we ook echt iedereen. De vorm van de workshops worden door onze docenten volledig afgestemd op het niveau, de interesses en leeftijd van de deelnemers.

Vereeuwig de dag met een video

Met meer dan 150 deelnemers maken wij gratis een professionele video waarmee uw evenement vereeuwigd, en keer op keer opnieuw beleefd kan worden. U bent vrij om deze video in te zetten zoals u dat wilt. Ontzettend effectief tijdens het werven van nieuwe leerlingen tijdens opendagen.

Waarom een cultuurdag van Project BOKS?

Drukke kinderen, uitdagende pubers of onervaren volwassenen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Elke leeftijdsgroep heeft een passend programma welke altijd succesvol is. Onze docenten inspireren, motiveren én activeren jong en oud. Zelfs de meest lastige pubers weten wij te activeren.

U hoeft nergens heen

Over het algemeen komen wij bij u langs op locatie. Wij nemen alle benodigde materialen mee. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie.

Wij nemen de organisatie uit handen

Heeft u veel verschillende klassen of groepen? Dan maken wij o.a. een draaiboek voor u. In het geval van een CKV cultuurdag nemen wij de zorg van de gehele organisatie van uw evenement uit handen. Wij doen de inschrijven van de deelnemers en/of klassen. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie. De rest regelen wij. 

Wij zijn CJP Acceptant

Wij zijn Cultuurkaart acceptant. Dat betekend dat u onze diensten kunt financieren middels het CJP tegoed. Wij maken met uw gegevens de weborder aan. Na goedkeuring van uw kant is alles geregeld.

In heel Nederland en Vlaanderen

Wij geven workshops in heel Nederland en Vlaanderen. Wij komen langs op elke gewenste locatie en nemen daarbij al onze materialen.

Wij regelen uw locatie

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje of vrijgezellenuitje maar geen geschikte locatie? Wij regelen het voor u.

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau

Project BOKS is een servicegericht evenementenbureau op het gebied van kunst- en cultuureducatie. Sinds 2011 houden wij ons bezig met het organiseren van evenementen en workshops binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Wij geloven dat alle kinderen, jongeren en volwassenen waardevolle talenten bezitten welke wij willen openbaren aan hen. Daarnaast streven wij ernaar om onze opdrachtgevers zoveel mogelijk uit handen te nemen op het gebied van organisatie en planning. 

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media