+31636208914 info@projectboks.nl

Project BOKS

De leukste workshops, CKV activiteiten, vrijgezellenuitjes, teamuitjes en meer!

Creatief & inspirerend

Ons doel is dat u na het volgen van onze workshops daadwerkelijk iets nieuws heeft geleerd

Leuk voor alle leeftijden

Al onze workshops worden afgestemd op leeftijd, niveau en gelegenheid

Méér dan een eenmalige belevenis!

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw zelfvertrouwen een boost krijgt

Kwaliteit workshops

Wij werken alleen met de leukste én beste workshopleiders van Nederland

Kunst en cultuureducatie van nu

Al onze workshops zijn modern en sluiten aan op de belevingswereld van nu!

Stencil graffiti workshop 

Stencil graffiti workshop is erg creatief en helemaal van nu

Tijdens deze creatieve stencil graffiti workshop maken de deelnemers hun persoonlijk stencil graffiti canvas. Het leuke van deze workshop is dat elke deelnemer aan het einde van deze lessenreeks een stoer schaduw portret gemaakt heeft van zijn of haar eigen foto. De stencil graffiti workshop levert voor bijna alle leeftijden en niveau’s een zeer goed resultaat op. Leuk om op te hangen als decoratie in een slaapkamer of huiskamer.

Programma

Een stencil graffiti workshop start met een korte introductie van de workshopleider. Hierna krijgen de deelnemers uitleg over de techniek, het materiaal en het verloop van de workshop. De deelnemers kiezen een foto uit welke zij gaan stencilen. Deze wordt zo bewerkt dat er veel contrast op de foto komt tussen schaduw en licht. De foto wordt uitgeprint en vastplakt onder folie. De folie wordt vervolgens uitgebrand met speciale pennen. Als iedereen klaar is word de folie op een canvas of t-shirt geplaatst en met graffiti bespoten.

Benodigdheden

Een binnenruimte en buitenruimte. Binnenruimte met stroompunten en grote tafels. Wij nemen zelf de stencil pennen, folie en graffiti materialen mee.

Boek een stencil graffiti workshop als

CKV activiteit
Kinderfeestje
BSO activiteit
Teamuitje
Vrijgezellenuitje

Tarieven

U boekt een stencil graffiti workshop vanaf 275 euro. Dit is inclusief reiskosten en exclusief materiaalkosten. Bij afname van meerdere workshops op één dag hanteren wij korting. Graffiti workshops voor kinderen tot 21 jaar zijn vrijgesteld van 21% BTW. Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Waarom u bij ons boekt

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring Wij hebben professionele workshopleiders 90% van onze klanten komt terug Wij zijn CJP cultuurkaart acceptant Wij komen langs bij u op locatie Werkzaam in Nederland en België

CJP Cultuurkaart

Wij zijn erkend als officieel acceptant van de CJP Cultuurkaart. Dat betekend dat u deze stencil graffiti workshop gedeeltelijk of geheel kunt financieren vanuit uw CJP budget.

Boek direct een stencil graffiti workshop

Boek deze workshop

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media