+31636208914 info@projectboks.nl
R

Meer dan 20+ top kwailteit  workshops

}

90% van onze klanten komt terug 

Werkzaam in Nederland en België 

Wij zijn CJP Cultuurkaart acceptant

Over Project BOKS

Project BOKS is een servicegericht evenementenbureau op het gebied van kunst- en cultuureducatie. Sinds 2011 houden wij ons bezig met het organiseren van evenementen en workshops binnen het onderwijs, de zorg en het bedrijfsleven. Wij geloven dat alle kinderen, jongeren en volwassenen waardevolle talenten bezitten welke wij willen openbaren aan hen. Wij werken samen met verschillende vakmensen die elke dag weer vol overgave meewerken aan deze ambities. Onze workshopleiders inspireren, motiveren en activeren met passie voor het vak, zowel bij kinderen, als jongeren en volwassenen.

Missie 

Onze missie is om kinderen en jongeren in aanraking te laten komen met kunstvormen uit de moderne wereld. Een actieve en resultaatgerichte ervaring bieden binnen moderne disciplines. Wij richten ons voornamelijk op de jongerencultuur van nu. En schakelen tussen beweging, muziek en technologie. We leggen hierbij het verband tussen kunst, creativiteit en maatschappelijke thema’s. We werken nauw samen met het onderwijs en de zorg om het klimaat van het cultuurbeleid binnen Nederland te moderniseren. Ons doel is het inrichten van het cultuuronderwijs (op langer termijn) binnen de doelstellingen van leerkrachten en hun organisaties.

Visie

Onze workshops en programma’s sluiten aan op de leefwereld van kinderen en jongeren. Wij volgen alle trends en ontwikkelingen om up-to-date te blijven binnen ons aanbod. Wij streven ernaar om kinderen en jongeren de tools te geven om in de moderne wereld hun weg te vinden. Wij investeren in de ontwikkeling van schoolbrede programma’s voor verschillende onderwijssoorten. Daarnaast worden onze workshopleiders begeleid, trainen regelmatig samen en delen ervaringen om de kwaliteit van hun werk optimaal te houden. Wij vinden het belangrijk om te investeren in persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. We komen altijd langs om kennis te maken.

Service & kwaliteit

Deskundigheid staat centraal bij ons. Niet alleen bij de workshopleiders tijdens het geven van workshops maar ook binnen de organisatie van onze activiteiten en evenementen. Ons doel is om onze opdrachtgevers te ontzorgen. Project BOKS hanteert een beleid waarbij gestreefd wordt naar de juiste balans tussen bedrijfsvoering, kunstbeoefenaars en pedagogisch inzicht.

Inspireren, motiveren en activeren!

Onze workshopleiders zijn de backbone van onze organisatie. Het succes van onze opdrachten is grotendeels afhankelijk van hun kunde. Dat is de reden waarom wij investeren in onze workshopleiders. Niet iedereen kan workshops geven voor ons. Onze workshopleiders zijn gedreven en enorm gepassioneerd. Ze houden van hun werk, zijn pedagogisch goed onderlegd en weten hoe zij de jeugd moeten activeren. Dit maakt onze workshopleiders goed in wat ze doen!

Waarom een workshop van Project BOKS?

Drukke kinderen, uitdagende pubers of onervaren volwassenen

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het geven van workshops aan kinderen, jongeren en volwassenen. Elke leeftijdsgroep heeft een passend programma welke altijd succesvol is. Onze docenten inspireren, motiveren én activeren jong en oud. Zelfs de meest lastige pubers weten wij te activeren.

U hoeft nergens heen

Over het algemeen komen wij bij u langs op locatie. Wij nemen alle benodigde materialen mee. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie.

Wij nemen de organisatie uit handen

Heeft u veel verschillende klassen of groepen? Dan maken wij o.a. een draaiboek voor u. In het geval van een CKV cultuurdag nemen wij de zorg van de gehele organisatie van uw evenement uit handen. Wij doen de inschrijven van de deelnemers en/of klassen. Het enige dat wij nodig hebben is een locatie. De rest regelen wij. 

Wij zijn CJP Acceptant

Wij zijn Cultuurkaart acceptant. Dat betekend dat u onze diensten kunt financieren middels het CJP tegoed. Wij maken met uw gegevens de weborder aan. Na goedkeuring van uw kant is alles geregeld.

In heel Nederland en Vlaanderen

Wij geven workshops in heel Nederland en Vlaanderen. Wij komen langs op elke gewenste locatie en nemen daarbij al onze materialen.

Wij regelen uw locatie

Wij zijn een servicegericht evenementenbureau. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje of vrijgezellenuitje maar geen geschikte locatie? Wij regelen het voor u.

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media