+31636208914 info@projectboks.nl

Graffiti workshop Amsterdam

BSO activiteit in Amsterdam tijdens de mei vakantie.

Gisteren werden we door een vaste klant geboekt voor een graffiti workshop Amsterdam. Een bescheiden groep van 18 kinderen zijn in een wereld gedoken van mooie kleuren en tipi tenten. Nou ja, tenten, het waren houten platen die gemonteerd kunnen worden als kleine tipi huisjes. De grootste uitdaging was de wind. De wind had namelijk geen vaste richting waardoor hij soms onder het afdekzeil kroop of tegen het hout aankwam. Na een korte uitleg over graffiti en het gebruik van de materialen viel het wel mee en gingen de kinderen creatief aan de slag met de kleurrijke versieringen. Het resultaat mocht er zijn. Helaas was het uurtje zo voorbij. Ze konden wel uren door volgens mij.

Graffiti workshops en leren samenwerken

Een graffiti workshop leent zich goed als middel om de groepscohesie te verbeteren of te leren samenwerken. Niks is zo leuk als samen een kunstwerk maken. Tijdens de graffiti workshop Amsterdam werden de kinderen opgedeeld in groepjes van vier en uitgedaagd in goede harmonie een graffiti te maken. Ze moesten samen beslissen welke kleuren gebruikt gingen worden en welke letters en versieringen de tipi zou krijgen. Ook moesten zij de jongere deelnemers helpen. Uiteindelijk was iedereen tevreden met zijn of haar samen gemaakt graffiti.

Leerdoelen voor elke gelegenheid

Per opdracht kunnen de leerdoelen van een graffiti workshop verschillen. Elke workshop bevat de vaardigheden en kennis die horen bij de kunstdiscipline. De leerdoelen kunnen afgestemd worden op leeftijd, niveau en het gewenste resultaat. Soms wilt een opdrachtgever de kinderen of jongeren lekker los laten gaan. Soms willen zij dat de deelnemers meer leren over kleurgebruik, vormen en typografie. Zo is elke graffiti workshop die wij verzorgen uniek.

BSO activiteiten voor jong en oud

Over het algemeen proberen we deelnemers per leeftijdcategorie in te delen. Simpelweg omdat elke leeftijd zijn eigen niveau en werkwijze kent. Soms komt het voor dat de groepen niet groot genoeg zijn om per leeftijd in te delen. Dan vragen we extra begeleiding. Zo ook bij deze workshop graffiti Amsterdam. Met wat hulp van de begeleiding hebben we een kleurrijke middag gehad.

Wil jij ook een workshop graffiti?

Wij geven de workshop graffiti in heel Nederland en België. We nemen alle benodigde materialen mee. Wij hebben de voorkeur om de workshop buiten te verzorgen. De gassen die vrijkomen zijn nou eenmaal niet gezond. Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

Meer informatie over de graffiti workshop Amsterdam?

Bent u opzoek naar meer informatie over een graffiti workshop Amsterdam U kunt dan contact opnemen of naar onze algemene graffiti pagina gaan door op de link de klikken. U heeft ook de mogelijkheid contact op te nemen via onderstaand formulier. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

13 + 14 =