+31636208914 info@projectboks.nl

Project BOKS

De leukste workshops, CKV activiteiten, vrijgezellenuitjes, teamuitjes en meer!

Creatief & inspirerend

Ons doel is dat u na het volgen van onze workshops daadwerkelijk iets nieuws heeft geleerd

Leuk voor alle leeftijden

Al onze workshops worden afgestemd op leeftijd, niveau en gelegenheid

Méér dan een eenmalige belevenis!

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw zelfvertrouwen een boost krijgt

Kwaliteit workshops

Wij werken alleen met de leukste én beste workshopleiders van Nederland

Kunst en cultuureducatie van nu

Al onze workshops zijn modern en sluiten aan op de belevingswereld van nu!

Dansworkshop

Bent u op zoek naar een dansworkshop?

Project BOKS heeft een breed assortiment aan dansworkshops voor jong en oud. Wij verzorgen met regelmaat dansworkshops voor scholen, welzijnsinstellingen, jongerencentra, bedrijven en particulieren. Wij werken met pedagogisch onderlegde dansers die elke dansworkshop met plezier geven.

Urban dans

Urban is een term die vanaf de opkomst van urbanpop gebruikt wordt om muziek- en cultuurstromingen aan te duiden die verband houden met hiphop, rap en urbanpop. Urban is uitgegroeid van subcultuur naar de jongerencultuur van nu. Wij hebben een breed aanbod van urban dansworkshops. Voor ieder wat wils.

Jong en oud(er)

Een urban dansworkshop is leuk voor zowel kinderen als jongeren en volwassenen. Of het nu als CKV activiteit, kinderfeestje, teamuitje of vrijgezellenuitje wordt ingezet, het is altijd een succes! Bent u nieuwsgierig of een dansworkshop leuk is voor uw gelegenheid? Neem snel contact met ons op. Wij hebben verschillende programma’s voor vrijwel elke gelegenheid.

Expressie

Dans is zoveel meer dan bewegen op muziek. Vrijwel alle dans is gekoppeld aan muziek. Muziek is emotie. Dans is dus een manier om gevoel te uiten. Tevens is het bevordelijk voor het zelfvertrouwen, samenwerken en teambuilding.

Videoclip

Leg uw dansworkshop vast in een spetterende videoclip. Wij produceren professionele videoclips waarbij de deelnemers indruk maken en zichzelf presenteren op een manier die zij nooit voor mogelijk hielden.

Breed assortiment

Naast dansworkshops verzorgen wij nog veel meer. Van rap tot graffiti, bij ons vindt u alles waar u naar op zoek bent. Wilt u ons complete aanbod ontdekken druk dan op workshops.

Contact informatie

Etnastraat 20
4814 AA, Breda
+31636208914
Info@projectboks.nl

Wij zijn officieel acceptant

Cultuureducatie met kwaliteit!

Onze workshopleiders geven een kijkje in hun keuken van kunst en cultuur. Zij hebben een resultaatgerichte aanpak en trekken deelnemers uit hun schulp met enthousiasme en passie. Wij zorgen voor een leuke en leerzame ervaring die nog lang bij zal blijven. De deelnemers vallen van de ene in de andere verbazing. Wij horen vaak terug dat de deelnemers nooit hadden verwacht dat ze dit zouden kunnen. En nu ze het kunnen, krijgen ze er geen genoeg van! 

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media