+31636208914 info@projectboks.nl

Project BOKS

De leukste workshops, CKV activiteiten, vrijgezellenuitjes, teamuitjes en meer!

Creatief & inspirerend

Ons doel is dat u na het volgen van onze workshops daadwerkelijk iets nieuws heeft geleerd

Leuk voor alle leeftijden

Al onze workshops worden afgestemd op leeftijd, niveau en gelegenheid

Méér dan een eenmalige belevenis!

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat uw zelfvertrouwen een boost krijgt

Kwaliteit workshops

Wij werken alleen met de leukste én beste workshopleiders van Nederland

Kunst en cultuureducatie van nu

Al onze workshops zijn modern en sluiten aan op de belevingswereld van nu!

Creatieve workshops 

Creatieve workshops organiseer je met Project BOKS

Of je nu creatieve workshops inzet als schoolactiviteit, kinderfeestje of personeelsuitje, onze workshops zijn modern en een ware beleving voor jong en oud(er). Wij vinden het leuk om creatieve workshops te geven en dat draagt bij aan de beleving van onze activiteiten. Onze workshopleiders zijn alle ware kunstenaars op het gebied van hun discipline én pedagogisch goed onderlegd. Wij richten ons op moderne kunstuitingen die passen bij de hedendaagse jongerencultuur. Dat neemt niet weg dat volwassenen ook enorm kunnen genieten van de creatieve workshops van Project BOKS.

Creatieve workshops voor elke gelegenheid

U kunt creatieve workshops inzetten bij verschillende gelegenheden. Denk aan CKV activiteiten, schoolprojecten, BSO activiteiten, teamuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellen feestjes en kinderfeestjes.

 

Diverse CKV activiteiten

Wij verzorgen diverse CKV workshops die voldoen aan de eisen die de overheid stelt aan het vak CKV (Cultureel kunstzinnige vorming).  Laat uw leerlingen kennis maken met de creatieve wereld van kunst en cultuur. (Lees meer)

Tarieven

De tarieven van de workshops zijn afhankelijk van de gewenste duur, het aantal deelnemers, de hoeveelheid workshops, het benodigde materiaal en de reiskosten. Het onderwijs en de kinderopvang zijn vrijgesteld van BTW. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact informatie

Etnastraat 20
4814 AA, Breda
+31636208914
Info@projectboks.nl

Wij zijn officieel acceptant

Wat onze klanten zeggen

"De muzieklessen van de brugklassen van SG De Dijk in Medemblik werden voor één keer door een gastdocent gegeven, en wat voor een! Rapper Mike van Project BOKS vertelde wat over de geschiedenis van rapmuziek en liet horen dat hij zelf een fantastische rapper is. Hierna heeft hij de leerlingen zelf een rap laten schrijven én laten rappen. Het resultaat is door Mike opgenomen, de leerlingen krijgen dit binnenkort nog terug te horen. Het was een zeer geslaagde les en zeker voor herhaling vatbaar!"

Stefan Terpstra
Muziekdocent, SG de Dijk - Medemblik

Wat onze klanten zeggen

“Iets meer dan een jaar geleden boekten wij voor de eerste keer de “robotpopping” workshop van Project Boks. Het was meteen een schot in de roos als afwisseling tijdens het RobotiKamp dat wij organiseerden in Antwerpen eind 2016. Het jaar daarop boekten wij meermaals de “robotpopping” workshop en werd er zelfs een “robotrap” workshop op maat van Hujo-activiteiten ontwikkeld! Meestal waren de kinderen in het begin van de workshops wat timide maar kwamen snel op dreef door de toffe en enthousiaste Project Boks begeleiders! Van de meeste workshops kregen we het beeldmateriaal achteraf doorgestuurd wat mooie en toffe herinneringen zijn. Wij zijn dan ook vol lof over de samenwerking met Project Boks. Het contact liep steevast vlot, correct en snel! Wij zijn benieuwd wat het aanbod van Project Boks in 2018 op het vlak van robots en programmeren (nog) te bieden heeft 😉!”

Margot Andries
Projectcoördinator, Hujo - Eigenzinnig jong

Wat onze klanten zeggen

"Zo'n lachwekkende middag gehad met ons team en de workshopdocent, zijn professionaliteit was hard nodig #15vrouwenintoomhouden
Al 12 jaar samen in een praktijk en dit was by far ons tofste praktijk-uitje!"

"Wij hebben een teamuitje gedaan. Onze eigen rap geschreven,ingezongen en videoclip opgenomen! Mike heeft ons heel leuk en enthousiast geholpen. Mega veel lol gehad! Echt een aanrader om te doen!"

Saskia Dorrepaal & Eve Elisa
Verpleegkundigen, Verpleegkundige praktijk Doula

Wat onze klanten zeggen

"Met mijn broeders een workshop rap op maat en videoclip ondergaan....Wat een hilarische & unieke ervaring. Ongelofelijk lastig dat rappen, maar met de professionele, gepassioneerde en geduldige begeleiding van Mike, is het een memorabele clip geworden!"

Olivier Akkerman
Directeur, IOWT

Wat onze klanten zeggen

"Laat de kinderen eens dansen, rappen en zingen tijdens op de tussentijdse opvang.
Ze genieten volop en gaan weer goed ontspannen de klas in."

Anja Vermeulen
Begeleider, Kober Kinderopvang

Cultuureducatie met kwaliteit!

Onze workshopleiders geven een kijkje in hun keuken van kunst en cultuur. Zij hebben een resultaatgerichte aanpak en trekken deelnemers uit hun schulp met enthousiasme en passie. Wij zorgen voor een leuke en leerzame ervaring die nog lang bij zal blijven. De deelnemers vallen van de ene in de andere verbazing. Wij horen vaak terug dat de deelnemers nooit hadden verwacht dat ze dit zouden kunnen. En nu ze het kunnen, krijgen ze er geen genoeg van! 

Project BOKS
Wij organiseren en verzorgen CKV workshops, cultuurdagen, team-uitjes en vrijgezellenfeesten. Wij zijn werkzaam in Nederland en Vlaanderen.

 

Adres
Etnastraat 20
4814 AA Breda
E-mail: info@projectboks.nl
Telefoon: +31636208914

Volg ons op social media