+31636208914 info@projectboks.nl

CKV cultuurdag Gouda

CKV cultuurdag Gouda was een succes

We werden begin dit jaar benaderd door de Goudse Waarden om voor hun mavo en basis/kader leerlingen een CKV cultuurdag te organiseren. Het was onderdeel van de CKV les. Ze wilden de leerlingen een leuke introductie bieden in verschillende kunstvormen. Ze hebben gekozen voor de leuke workshops smartphone fotografie, capoeira, videoclip, movie fighting en stopmotion. De workshops werden goed ontvangen. De leerlingen waren zeker niet allemaal even enthousiast maar over het algemeen heeft iedereen leuk meegedaan. Bekijk de sfeerimpressie video om een beeld te krijgen van de workshops.

CKV cultuurdag en leren samenwerken

Een CKV cultuurdag leent zich goed als middel om de groepscohesie te verbeteren of te leren samenwerken. Niks is zo leuk als samen een kunstwerk maken. Tijdens de CKV cultuurdag Gouda werden de kinderen bij de meeste workshops opgedeeld in groepjes van vier en uitgedaagd in goede harmonie tot een eindresultaat te komen. Samen foto’s maken, stopmotion filmpjes, vechtscenes bij movie fighting en videoclips schieten.

Leerdoelen voor elke gelegenheid

Per workshop kunnen de leerdoelen van een CKV cultuurdag verschillen. Elke workshop bevat de vaardigheden en kennis die horen bij de discipline. De leerdoelen kunnen afgestemd worden op leeftijd, niveau en het gewenste resultaat. Soms wilt een opdrachtgever de kinderen of jongeren lekker los laten gaan. Soms willen zij dat de deelnemers meer leren over samenwerken, een productie maken of de groepscohesie verbeteren. Zo is elke CKV cultuurdag een uniek spektakel waarbij de leerlingen worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen.

CKV cultuurdag is leuk voor iedereen

Bij de CKV cultuurdag Gouda kregen de leerlingen zelf de keuze 2 workshops te kiezen die zij leuk vonden. Via onze online inschrijfmodule hebben de leerlingen hun keuze kenbaar gemaakt. De opdrachtgever kreeg alle roosters toegezonden waardoor de administratieve rompslomp zoveel mogelijk uit handen werd genomen.

Wil jij ook een CKV cultuurdag?

Wij geven de CKV cultuurdagen in heel Nederland en België. We nemen alle benodigde materialen mee. We kunnen de dag ook starten met een voorstelling van professionele dansers en/of rappers. Daarbij doen we een gezamenlijke warming-up zodat de toon van de dag gezet kan worden en de kinderen energiek aan de dag kunnen beginnen.

Meer informatie over de CKV cultuurdag Gouda?

Bent u opzoek naar meer informatie over een CKV cultuurdag. U kunt dan contact opnemen of naar onze algemene CKV cultuurdag pagina gaan door op de link de klikken. U heeft ook de mogelijkheid contact op te nemen via onderstaand formulier. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen

1 + 4 =